Image Image Image Image Image

Digitaal bureau Contactpunt ondersteunt uw bedrijf van A tot Z

Scroll to Top

Naar boven

Bekijk onze sterke punten

Op05, feb 2002 | Geen reacties | In | Dooradmin


Uw eigen ontwerp?


Een grafisch sterk ontwerp in 4 stappen

Contactpunt vertrekt vanuit de kern van uw bedrijf. Tijdens een gesprek achterhalen we uw drijfveer, doelgroep en doelstellingen. Zo vormen we een zo compleet mogelijk beeld van uw bedrijf.

We gieten uw wensen en noden in een creatief ontwerp dat niet enkel mooi oogt, maar ook voeling heeft met uw onderneming. We verzorgen ook professionele fotografie voor al uw beelden.

Indien u zelf geen tekst voorziet, laten wij onze copywriter op u los. Die zorgt voor actieve & uitnodigende teksten. Zo spréékt uw ontwerp mensen echt aan.

Communicatiebureau Contactpunt linkt uw ontwerp aan sociale mediacampagnes, uw website of personaliseert uw mailing voor iedere klant. Zo creëren we een meerwaarde en bereikt u meer mensen.

Drukwerk wordt een nieuw begrip

Wilt u opvallen tussen alle flyers, folders en ander reclamemateriaal? Kies dan voor een origineel en creatief ontwerp. Met Contactpunt steekt uw drukwerk boven alle anderen uit.

Kwaliteitsvolle fotografie

Communicatiebureau Contactpunt zorgt voor kwaliteitsvol fotomateriaal. Indoor fotoshoots of op locatie? Met professionele fotografie zorgen we voor de perfecte beelden.

Spreek uw klanten aan met gepersonaliseerde mailing

Grijp de aandacht van uw klanten met gepersonaliseerde mailing. Spreek mensen aan met hun naam, favoriete kleur, lievelingseten en nog veel meer. Gedaan met drukwerk dat in de prullenbak belandt. U kijkt toch ook een tweede keer als u uw naam ziet staan?

Groot of klein? Iedereen verdient een knap ontwerp

Contactpunt ontwerpt voor iedereen. U kan bij ons terecht voor kleine visitekaarten tot levensgrote affiches. Ook voor brochures, flyers, folders, uitnodigingen, geboortekaartjes en ander drukwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Een complete huisstijl of logo op maat

Bent u een starter of steekt u uw bedrijf in een nieuw kleedje? Dan kan u bij ons terecht voor een op maat gemaakte huisstijl. Zo is uw logo overal op dezelfde manier te zien. En we gaan verder dan anderen. We voorzien alle elementen van briefpapier tot autobelettering. U krijgt er zelfs een uitgebreid huisstijlboek bovenop!

Tekst die spréékt

Naast creatieve designs zorgt Communicatiebureau Contactpunt ook voor wervende teksten die uw klanten aanspreken en aanzetten tot actie. We gieten uw boodschap en stijl probleemloos in een ontwerp dat echt af is.

Een knap webdesign

We trekken de ontwerpen ook door in websites en sociale mediaplatformen. Een knap en eigentijds webdesign dat uw klanten meteen het gevoel geeft in uw zaak te zijn? Communicatiebureau Contactpunt zorgt ervoor!

Klaar voor uw eigen originele ontwerp?  VRAAG UW ONTWERP

Meer ontwerpen ontdekken? BEKIJK ONS PORTFOLIO