Image Image Image Image Image

Digitaal bureau Contactpunt ondersteunt uw bedrijf van A tot Z

Scroll to Top

Naar boven

Bekijk onze sterke punten

Op01, feb 2002 | Geen reacties | In | Dooradmin


Wat is uw online strategie?


Een succesvolle website in 4 punten

Contactpunt vertrekt vanuit de kern van uw bedrijf. Tijdens een diepgaand gesprek achterhalen we uw drijfveer, doelgroep en doelstellingen. Op deze manier vormen we een zo compleet mogelijk beeld van uw onderneming en bepalen we de juiste middelen om uw website succesvol te maken.

Naast een mooi webdesign verzorgen we uw beelden met professionele fotografie en schrijft onze copywriter actieve & uitnodigende teksten. Zo vertelt u veel meer dan de gemiddelde website. We voorzien ook de mogelijkheid om de website volledig te integreren in sociale media.

Nu de website volledig geïnstalleerd is, is ze klaar voor gebruik. Na oplevering kan u zonder problemen zelf aan de slag. Maar we laten u niet aan uw lot over. Opleiding, opvolging, extra teksten of technische aanpassingen nodig? Wij staan steeds voor u klaar om u te helpen met al uw vragen.

Eens alle punten uitgewerkt zijn genereert u meer verkeer naar uw website. We meten de resultaten en sturen bij waar nodig. Daarnaast begeleiden we u met duidelijke opvolgpakketten om uw online mogelijkheden maximaal te benutten.

Haal méér uit uw website

Een website moet in de eerste plaats resultaat halen. Onze opbouw, structuur en inhoud zijn ontwikkeld in functie van het halen van meer verkeer naar uw website. Bovendien stuurt onze inhoud mensen aan om uw onderneming te leren kennen en vooral: om contact op te nemen.

Een eigen website was nooit eenvoudiger

Communicatiebureau Contactpunt heeft meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van grafisch sterke en gebruiksvriendelijke websites. Onze uitgebreide opleidingen zorgen ervoor dat u alles zelf kan aanpassen. Een bericht opmaken, publiceren of verwijderen? Een fluitje van een cent.

Een creatief & mooi design op maat

Uw wil opvallen op het internet? Dan doet u dat beter in stijl. Met een creatief, modern en tijdloos webdesign koppelt u een aangenaam gevoel aan uw website. Zo blijven bezoekers makkelijker hangen en komen ze later met plezier terug.

Professionele fotografie

Contactpunt zorgt voor kwaliteitsvol fotomateriaal. Indoor fotoshoots of op locatie? Met professionele fotografie zorgen we voor de perfecte beelden die uw website meer vorm geven.

Uw eigen overzichtelijke webshop

Run uw eigen online webwinkel met slechts enkele muisklikken. Beheer zelf uw aanbod, etalage, tekst en ontvang eenvoudig betalingen. Tel daar een overzichtelijk webdesign bij, en uw webwinkel is een gegarandeerd succes!

SEO? SEA? Sociale media? The sky is the limit

Communicatiebureau Contactpunt biedt het complete pakket aan. Wervende teksten die aanzetten tot actie, SEO, SEA en de mogelijkheid om uw informatie te delen via alle sociale mediakanalen. We staan ook na oplevering voor u klaar met duidelijke opvolgpakketten. U vraagt? Wij vinden een oplossing!

Klaar voor uw eigen website? START VANDAAG NOG

Meer websites ontdekken? BEKIJK ONS PORTFOLIO