Image Image Image Image Image

Digitaal bureau Contactpunt ondersteunt uw bedrijf van A tot Z

Scroll to Top

Naar boven

Bekijk onze sterke punten

Op08, jun 2002 | Geen reacties | In | Dooradmin


Word een ster in uw eigen video


Hoe we van uw bedrijf een ster maken

Contactpunt bepaalt in overleg met de klant de doelgroep en onderzoekt alle mogelijkheden om uw boodschap visueel aantrekkelijk te maken. Deze fase resulteert in een duidelijk concept.

Het afgesproken concept wordt in een uitgewerkt scenario gegoten om de video op een vlotte en professionele manier in productie te brengen.

Communicatiebureau Contactpunt verzorgt de opnames op locatie met met moderne opnameapparatuur binnen de afgesproken termijn.

Na de opnames gaat de ruwe film naar onze post-productiecel. Daarin verzorgen wij de montage en animaties van uw video.

De afgewerkte video wordt verspreid volgens een doelgerichte strategie. Contactpunt begeleidt en volgt het traject op en stuurt bij waar nodig.

Uw bedrijf als filmster? Contactpunt bedenkt leuke concepten, gelinkt aan een uitgebreid scenario

Een video maken van A tot Z? Dat is onze sterkte! Van idee tot afgewerkte video handelen wij alles af tot in de puntjes. Alles met professioneel scenario, shotlist, materiaal en postproductie. We maken van uw bedrijf een ster!

Gerichte strategie bij het verspreiden van je video

Een doeltreffende verspreiding van je video is cruciaal in de weg naar succes. Communicatiebureau Contactpunt rolt de rode loper voor u uit en helpt u bij het halen van uw doelstellingen.

Klaar voor de stap? START VANDAAG NOG

Onze video’s ontdekken? BEKIJK ONS PORTFOLIO