Image Image Image Image Image

Digitaal bureau Contactpunt ondersteunt uw bedrijf van A tot Z

Scroll to Top

Naar boven

Online trends en inzichten

Steve Jobs had het nooit zo ver laten komen

Op06, mei 2013 | In Online trends en inzichten, Technology | Dooradmin

Apple is de koning van de technologiebedrijven. Of zo leek het althans toch. Maar ondanks dat Apple nog steeds een enorme winst boekte, gingen aandelen van Apple omlaag en de gepresenteerde resultaten vielen tegen. Analisten voorspelden hogere winsten, dus de resultaten voelden eerder aan als een teleurstelling.

1

Critici menen dat het bedrijf niet verder kan groeien. Niet innovatief, noch creatief omdat genie Steve Jobs is overleden. Hij stond aan de wieg van de revolutionaire iPhone, iPod en iPad. De iPad Mini en IPhone 5 zijn slechts variaties op een thema.

2

Ook praktisch lijkt groei niet verder mogelijk, de westerse wereld is bijna verzadigd. De concurrentie timmert ondertussen hard aan de weg. Samsung groeit onstuimig en het duo oude reuzen Nokia/Windows werkt aan een comeback. Zal Apple sneuvelen op het slagveld van de gadgets?

3

Meer quotes over ‘Steve Jobs would never let that happen’ zijn te vinden op deze Tumblr. Wat vinden jullie? Nog steeds die hard Apple fanaten of is de liefde ondertussen wat bekoeld?

Foto: crowdact.com

Bron: stevejobswouldnever.com
Bron: NOS.nlTags | , , , , , ,